L’Associació Catalana d’Uròlegs de Comarques ve organitzant, des de la seva fundació a l’any 1993, unes  Jornades científiques anualment. Aquestes Jornades tenen principalment un caire científic però també al l’afany de promoure la urologia per tots els indrets del nostre país. 

Les Jornades es composen de la presentació de Comunicacions, Casos breus i Vídeos per part dels comunicadors, un taller científic i un taller professional . Altres vegades, i a criteri del Comitè organitzador  hi ha altres presentacions complementaries.

Les Jornades conclouen sempre amb l’assemblea ordinària anual.

PROPER CONGRES: XXIV Jornada de l’Associació Catalana d’Uròlegs de Comarques.

Reus, 15,16 i 17 de maig de 2020.

Benvolgut company,

Els propers dies 15, 16 i 17 de maig de 2020, es farà la Jornada de l’ACUC, i comptem amb tu. 

Es celebrarà a Reus.

Tornem a unes Jornades de caràcter PARTICIPATIU, on totes les opinions i experiències son interesants i on la TEVA FEINA es molt IMPORTANT, i la volem ESCOLTAR.

Durant tota la Jornada, s’aniran fent diverses TAULES D’ACTUALITZACIÓ, sobre diferents temes urològics: Patologia prostàtica, Oncologia, Urologia funcional, Andrologia-disfunció erèctil, Tècniques quirúrgiques-laparoscopia, Urolitiasi i Miscel·lània, entre altres.

En aquestes Taules hi hauran uns ponents-moderadors (TU HO POTS SER), que faran una petita actualització del tema a tractar i moderaran les comunicacions, pòsters, vídeos o casos breus, adients a cada tema i també es farà un torn obert de comentaris i discussió amb els assistents.

Es una Jornada participativa, i per tant, ET DEMANEM LA TEVA COL·LABORACIÓ. Segur que tens molt a dir en alguns del temes que es presentaran. Volem ESCOLTAR-TE, CONÈIXER la teva experiència i poder COMPARTIR-LA amb tots.
 
Dr. Naim Hannaoui
President de l’ACUC